Ryanair с полети от София до Родос от юни

Подобни
Новини

първи
първиhttp://първи.бг
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регионален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

Директните полети от летище София до гръцкия остров Родос започват от 3 юни. Билетите вече са в продажба. Резервирайте своя на сайта на Ryanair. Полетите до топлата дестинация ще бъдат в дните вторник и събота и ще се изпълняват до края на септември.

Лятната дестинация е допълнение към полетната мрежа на превозвача, който през март ще започне да лети и до полския град Вроцлав. Другите нови предложения, които са част от лятното разписание на летище София са полетите на Wizz Air до Рияд и Ереван, както и Осло, докъдето ще лети Norwegian Air Shuttle.

От летище София допълват, че продължават активни преговори за над 80 нови дестинации с традиционни и нискотарифни авиопревозвачи. Разширяването на полетната мрежа е част от програмата на столичното летище да предоставя повече възможности на пътниците да стигат директно или с прекачване до множество дестинации в целия свят.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж