С неформални срещи на чаша вино с туристическия бизнес министър Димитров изпрати 2022 година

Подобни
Новини

първи.бг
първи.бгhttps://www.prv.bg
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регинонален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

В последните два работни дни на отиващата си 2022 година министърът на туризма д-р Илин Димитров проведе неформални срещи с бизнеса във Варна и Бургас.


На чаша вино, с мисъл за свършеното през годината и с надеждата за една по-успешна за българския туризъм 2023 година министър Димитров и представители на основните местни туристически организации обмениха идеи и обсъдиха проблемите и предизвикателствата, с които са се сблъскали през последните месеци и по които предстои да работят през идните. Представителите на бранша изразиха удовлетворение от направеното до момента, отправиха своите препоръки и споделиха вижданията си по най-наболели и актуални въпроси.


Министър Димитров отчете свършеното през петте месеца на служебния кабинет и изрази готовността си да продължи да работи в името на каузата на българския туризъм. Сред приоритетите си той отново обърна внимание на активната, целенасочена и адекватна реклама на дестинацията по пазари. Той подчерта общата отговорност на всички – държавна власт и представители на сектора, да продължат да работят в синхрон за утвърждаването на имиджа на България, чрез изтъкване на добрите практики, показване на позитивни новини и активна работа на всеки един в неговото собствено поле.


В следващите месеци подобни неформални срещи с фокус върху туризма ще бъдат организирани и в останалите областни градове.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж