Съобщение на ЕРП Север АД за планови прекъсвания на електрозахранването на територията на община Лясковец

Подобни
Новини

първи.бг
първи.бгhttps://www.prv.bg
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регинонален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

Във връзка с постъпила информация в Община Лясковец от ЕРП Север АД, Ви съобщаваме за планови прекъсвания, свързани с ремонтни дейности по електроразпределителната мрежа.

На 09.01.2023 от 09:00 ч. до 09:30 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: гр. Лясковец: улици – „Трети март“ № 1 и от № 2 до №12, „Бузлуджа“ от № 2 до № 18 и от № 1 до № 15, „Иван Касабов“ № 1 вх. „А“ и вх. „Б“, „Тодор Хрулев“ № 20 вх. „А“ и вх. „Б“, площад „Възраждане“ № 1, община Лясковец, ДГ „Пчелица“, Център за младежки и социални дейности /Младежки дом/, АПК-сграда, тотопункт, „Виваком“ и павилион „ГО ГРИЛ“.

Електроразпределение Север АД се извинява на своите клиенти за възникналото неудобство и се надява на разбиране.Допълнителна информация можете да получите на тел: 0700 1 61 61

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж