Сериалът на БНТ “Вина” ще има втори сезон

Подобни
Новини

първи
първиhttp://първи.бг
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регионален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

Хитовият сериал на БНТ “Вина” ще има втори сезон. Това съобщи генералният директор Емил Кошлуков след като финалът на първия сезон бе излъчен на живо в центъра на Сандански.

“Успехът е категоричен, това е една от най-добрите продукции в програмата ни, видяхте отворения финал, с който завърши, просто плаче за втори сезон. Така че имаме решение за втори сезон на “Вина”, каза той.

С вино на кино – финалът на сериала “Вина” се излъчва в центъра на Сандански

Стотици туристи и местни хора изгледаха последния епизод на сериала “Вина” в центъра на Сандански и дегустираха вино на производители от региона. С интригуващия сюжет и актуалните проблеми, които се разглеждат, сериалът се нареди сред най-успешните продукции на БНТ.

Актьорът Владимир Зомбори: Надявам се зрителите да се изненадат от финала на “Вина”

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж