Вторият сезон на документалното HBO Max риалити за устойчиво ползване на хранителни продукти „Кухня без отпадъци“ стартира утре и включва 12 епизода, от които един е посветен на България.
Вторият сезон на документалното реалити „Кухня без отпадъци“ проследява пътуването на младия еколог Диего Гарсия Вега през дванадесет европейски държави в търсене на устойчиви инициативи. Той готви заедно с едни от най-добрите готвачи в тези страни, като се стреми да използва хранителни остатъци. По този повод доказали се готвачи, като Ана Рош (Словения), Пепе Сола (Испания), Тасос Мантис (Гърция) и българинът Филип Захариев ще ни изненадат с невероятните си творения, в които нищо от ползваните хранителни продукти не се изхвърля.
Поредицата „Кухня без отпадъци“ се стреми да предава ценности за опазване на околната среда, както и да насърчава други интереси като талант, загриженост и иновации.
Фотокредит: HBO Max