Шеф Филип Захариев и България в епизод на „Кухня без отпадъци“

Подобни
Новини

първи
първиhttp://първи.бг
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регионален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

Вторият сезон на документалното HBO Max риалити за устойчиво ползване на хранителни продукти „Кухня без отпадъци“ стартира утре и включва 12 епизода, от които един е посветен на България.

Вторият сезон на документалното реалити „Кухня без отпадъци“ проследява пътуването на младия еколог Диего Гарсия Вега през дванадесет европейски държави в търсене на устойчиви инициативи.  Той готви заедно с едни от най-добрите готвачи в тези страни, като се стреми да използва хранителни остатъци. По този повод доказали се готвачи, като Ана Рош (Словения), Пепе Сола (Испания), Тасос Мантис (Гърция) и българинът Филип Захариев ще ни изненадат с невероятните си творения, в които нищо от ползваните хранителни продукти не се изхвърля.

Поредицата „Кухня без отпадъци“ се стреми да предава ценности за опазване на околната среда, както и да насърчава други интереси като талант, загриженост и иновации.

Фотокредит: HBO Max

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж