Силно представяне на състезателите от ски клуб „Юлен“ в Австрия

Подобни
Новини

първи
първиhttp://първи.бг
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регионален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

Австрийския ски център Altenmarkt-Zauchensee прие над 1000 състезатели от повече от 24 страни в традиционното състезание за деца International Kidstrophy. В състезанията взеха участие и най-добрите състезатели от Ски клуб „Юлен“ в категориите U10 и U12.

В гигантския слалом, който се проведе на финалната част от трасето за Световната купа, Лилия Хаджистоянова се класира на първо място при момичета U12.

Андрей Самарджийски се класира на първо място при момчета U10, втори се класира Йордан Стойчев. Няколко стотни разлика наредиха Рони Муса на трето място в категория U11, след състезателите на домакините от Австрия. Никола Балевски се класира на 14 място в същата категория само на 1.52 сек от водача.

Младите надежди на ски клуб „Юлен“, водени от своите треньори Георги Малчов и Атанас Ангелов, завоюваха две първи места, едно второ и едно трето място в едно от най-престижните детски състезания в Европа.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж