Сиси – зад кулисите

Подобни
Новини

първи
първиhttp://първи.бг
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регионален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

Нова ключова визия, портрети и ексклузивни кадри зад кадър преди праймтайм излъчването в сряда

От 11 януари, всяка сряда вечер от 22:00 часа ефирът е завладян от кралски особи – в тандем австрийската императрица „Сиси“ и „Испанската принцеса“ Катрин.

Точно преди това излъчване в късен прайм-тайм Epic Drama публикува нова емблематична визия и портрети 

Завръщаме се в имперския двор на Виена с изгряващата актриса Доминик Девънпорт като една от най-обичаните кралски особи на Европа във втори сезон на костюмната драма, вдъхновена от истинския романс от XIX-ти век между Елизабет Баварска и съпруга й – австроунгарския император Франц Йосиф (в ролята младият актьор Яник Шуман). 

Първи сезон на нашумелия сериал, продуциран от Story House Productions, превзе сърцата на зрителите в Европа, когато се излъчи през зимата на 2021-2022 година. 

YouTube short рекапитулация на първи сезон на Сиси – по Epic Drama

Видео зад кулисите с актрисата:

Екранизацията на известната история на императрица Сиси продължава от момента, в който най-сетне се ражда мъжки наследник на трона. Събитието е щастливо, но радостта на Елизабет и Франц скоро е помрачена от нови битки за власт: Ото фон Бисмарк заплашва да въвлече Австрия в нова война. 

Големият фокус в сезона е върху любовния триъгълник между Франц Йосиф, Сиси и унгарския граф Андраши. Докато Франц открива чувствителната страна на виенския двор, Сиси все още успешно устоява на все по-нарастващото привличане към граф Андраши (в ролята на родения в Германия актьор Джовани Фуниати). Но когато попада в плен, не с кого да е, а именно с Андраши, на Сиси най-сетне й се налага да се запита колко дълго може да устои… 

A person and person posing for a picture

Description automatically generated with medium confidence

YouTube short поглед към втори сезон на разточителната продукция – от YouTube канал на Viasat World България 

Снимките за новия сезон са правени в Литва и Латвия, като основните снимачни площадки са във Вилнюс и околностите, както и в Trakai, Kernavė и Rokiškis. Има снимки и в Полша. 

Във втори сезон отново ще видим изгряващата швейцарско-американска актриса Доминик Девънпорт, която може да сте забелязали в Night Train to Lisbon, както и младия германски актьор Яник Шуман, който бе в главна роля в Centre of My World и Charité. Към тях се присъединяват Джовани Фуниати като граф Андраши, Аманда да Глория като неговата сестра и Бернд Хьолшер като Ото фон Бисмарк, канцлер от 1871 г.

YouTube short представяне на персонажите във втори сезон на Сиси – по Epic Drama 

Втори сезон на „Сиси“ е по Epic Drama ексклузивно за Централна и източна от 11 януари, всяка сряда в 22:00 часа в тематичен блок с „Испанската принцеса“. 

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж