SKYDIVE SOFIA вече имат собствен дом

Подобни
Новини

първи
първиhttp://първи.бг
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регионален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

Скокът от самолет с парашут със сигурност е невероятното усещане. Свободното падане с над 200 км/ч. трудно може да се сравни с друго изживяване, а адреналинът, който нахлува в кръвта е като наркотик.

“Летците” от SKYDIVE SOFIA се похвалиха със собствен дом и споделиха личната си история, и нямаше как да не ги поздравим. Ето какво написаха в своята страница:

Снимка: SKYDIVE SOFIA

“Много сме щастливи да споделим с Вас голямата новина!”,

Добрият резултат осмисля всяко едно усилие – след три месеца упорита работа и вложена енергия, с гордост можем да се похвалим с отличния краен резултат от нашия труд – обновеното летище Ихтиман.

През септември го купихме и започна подготовката преди зимния сезон. Ремонтните дейности за подновяване на инфраструктурата включваха както пистата с прилежащите плац и рульошки, така и сградата на хангара, зоните за приземяване и паркинга.

Пистата е дълга 600 метра и широка 24 метра, изцяло преасфалтирана и с положена нова маркировка, като предлага комфорт и техническа обезпеченост за парашутизъм и летателна дейност. 

Това нямаше да бъде възможно без всички Вас – клиентите, които ни се доверяват, упоритата работа на екипа ни и прекрасното есенно време с благоприятни метеорологични условия. Благодарим на всички, които ни подкрепят, за да може да продължаваме да се развиваме и да сбъдваме мечти при най-добри условия на собствено летище!

През далечната вече 2012 година стартирахме скоковете с парашут на летище Ихтиман, където наемахме помещения и хангар за малкия ни бизнес и последователно за някой от четириместните ни самолети. С увеличаването на работата и умножаването както на тандемните пасажери, така и на парашутистите, в края на 2017 се преместихме на по-голямото летище Радомир / Sofia West Airport. Там изградихме база, посрещнахме шестместния турбинен самолет, но отново бяхме под наем. Днес, в годината, в която навършихме 10 години, сме изключително щастливи, че вече имаме свой собствен дом – там, откъдето започнахме – летище Ихтиман, което благодарение на Вашата подкрепа вече е съвременен център за парашутизъм и въздушни приключения!

Очакваме Ви, защото нашите усилия имат смисъл, когато резултатът е споделен и оценен от Вас.

Желаем ви още хиляди безаварийни скокове и адреналин на макс!

Снимка: SKYDIVE SOFIA
- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж