Слави Трифонов потвърди своята подкрепа за Румен Радев

Изборите въобще не са приключили, написа още лидерът на „Има такъв народ“

Подобни
Новини

Сергей Тодоров
Сергей Тодоровhttps://xn--b1amte3c.xn--90ae
Сергей Тодоров е главен редактор на информационния сайт NewsOne.bg. Работил е като репортер в няколко национални телевизии, както и в печатни , и в онлайн издания. Автор е на редица материали и разследвания. Завършил е „Политология“ в УНСС.

Лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов потвърди своята подкрепа за Румен Радев за балотажа на президентските избори тази неделя.

„Изборите въобще, ама въобще не са приключили. В неделя предстои изключително важен избор – кой ще е президент на Република България в следващите 5 години. Дали изборът е предрешен?  Aко мислите така и не излезете да гласувате, знайте, че статуквото от последните 12 години разчита точно на това”, публикува Слави Трифонова.

Той коментира, че в неделя избираме между човек, който подкрепи протестите срещу Борисов и Гешев и човек, който не е разбрал „кой е прав на протестите“.

“Избираме между човек, който не е плашлив, и човек, който плашливо прави стъпка назад при срещата си с опонента.  Избираме между човек, който изпълва със съдържание президентската институция и един сламен човек, срам за академичната общност”, пише той.

По думите му той и колегите му препотвърждават подкрепата си за Румен Радев.

“Това е нашият свободен избор. Знам, че и вие, които подкрепихте „Има такъв народ“, също сте свободни хора и може да направите своя свободен избор”, пише още Трифонов.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж