След 40-годишна пауза ABBA издаде нов албум

През май предстоят концерти, като в тях ще се включат, чрез холограми и членове на групата

Подобни
Новини

Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://xn--b1amte3c.xn--90ae
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.

След 40-годишна пауза ABBA издаде новия си албум Voyage. Той е първият след разпадането на формацията. Албумът вече е достъпен за слушане както в интернет, така и на компактдискове и аудиокасети.

На виртуална пресконференция в Лондон, в началото на септември, групата разкри, че планират албум Voyage с 10 нови песни. Беше съобщено също, че в Лондон ще бъде изнесен концерт на арена, построена специално за събитието, и с капацитет за 3000 души. Шоуто ще носи същото име като албума.

ABBA пуска неиздавана песен | NewsONE

Стана ясно, че ще излязат десет музиканти на живо, заедно с четирима от ABBA – холограми на членовете на квартета. Според официалния сайт на шоуто първите концерти са предвидени за края на май догодина, се посочва в съобщение, публикувано на официалната интернет страница на групата – abbasite.com, където може да бъде слушан и новият албум, и да се закупят билети за концертите им.

ABBA се разпускат завинаги след турнето | NewsONE

Според BBC в света са продадени около 400 милиона сингли и записи на групата. През 2015 г. песента на ABBA Dancing Queen беше въведена в престижната зала на славата на американските награди „Грами“.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж