След сигнал на NewsOne: Премахнаха рекламната коледна украса пред Народния театър

Дотук се стигна, след като NewsOne единствен сигнализира на компетентните институции

Подобни
Новини

Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://xn--b1amte3c.xn--90ae
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.

Коледната украса пред Народния театър в София е премахната. Дотук се стигна, след като NewsOne единствен сигнализира на компетентните институции.

Преди няколко дни граждани изразиха в социалните мрежи недоволството си от коледната украса, поставена от мобилен оператор в центъра на София. Според тях тя е грозна и неподходяща, особено на мястото, на което се намира. Те поискаха незабавното й премахване, като за целта беше създадена и петиция, подкрепена от над 400 души. 

Граждани настояват да се премахне коледната украса пред Народния театър в София | NewsONE

Към момента на публикуването на първия ни материал се бяха подписали близо 500 души в петицията, а към този момент техният брой вече е над 720 души.

NewsOne се надява, че пространството няма да остане без празнично настроение и отговорните институции ще заменят рекламната украса с достойна, красива и адекватна премяна на знаковото за столичани място.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж