Сийка Милева: Възможно е да има осми оцелял на АМ “Струма”

Прокуратурата ще разследва дали има такъв и къде се намира той

Подобни
Новини

Цветин Филипов
Цветин Филиповhttp://xn--b1amte3c.xn--90ae
Цветин Филипов е журналист на информационния сайт NewsOne.bg. Всеки ден той ще ви запознава с най-важните и любопитни вътрешнополитически теми в страната, но ще научавате много от него и за сложните международни събития в областта на геополитиката, сигурността и икономиката. Цветин е репортер с опит в сферата на телевизионната журналистика и магистър по "Международна сигурност" от Софийския университет "Св. Климент Охридски" . През последните години изследователските му интереси са насочени силно към процесите в региона на Източна Азия.

Спасените от запалилия се автобус на автомагистрала “Струма” са 8, а не 7. Това сочат свидетелските показания на мъжа, разбил задното стъкло, през което са успели да излязат спасилите се от трагичния инцидент във вторник. Говорителят на главния прокурор Сийка Милева уточни, че разследването в момента все още изяснява множество детайли, така че информацията се приема като възможна, но не и окончателна.

Какво е станало с осмия спасен и къде е той не е ясно.

Прокуратурата отхвърли тиражираните версии за възможен терористичен акт и контрабанден пренос на нафта.

Разследването до момента е установило, че условията за пътуване в района са много лоши, а мантинелата е поставена грешно.

Главният прокурор Борислав Сарафов е постановил проверка на всички първокласни пътища и магистрали на територията на страната.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж