Случаите на Корморан Страйк: сбъркан по рождение вече е в HBO Max

Подобни
Новини

първи
първиhttp://първи.бг
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регионален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

Базиран на криминалните бестселъри на Робърт Галбрайт, напрегнатият драматичен сериал Корморан Страйк се завръща за дългоочакван новсезон.  Първи епизод на Случаите на Корморан Страйк: сбъркан по рождение вече е наличен в стрийминг платформата HBO Max с нова история за разплитане – мистериозното изчезване на жена преди няколко десетилетия.

В главната роля на детектива-ветеран отново виждаме Том Бърк, както и познати лица от предните сезони.  Корморан е бивш ветеран от войната, който работи като частен детектив. Той е главният герой на историята и неговата характерна черта определя емоционалното ядро ​​на сериала през всички сезони. Новият включва общо четири епизода, всеки с времетраене от около час.

Какво да очакваме от Случаите на Корморан Страйк: сбъркан по рождение:

Прибирайки се в Корнуол, ветеранът от войната, детектив Корморан Страйк (Том Бърк), получава поръчка от жена, търсеща помощ за откриването на майка си, д-р Марго Бамборо, изчезнала през 1974 г. Заинтригувани от мисълта за да разгадаят случай на почти 40 години – Страйк и неговата доверена партньорка в разследванията Робин Елакът (Холидей Грейнджър) се съгласяват да поемат задачата, която се оказва в дяволски сложна. Докато двойката се насочва към неблагонадеждни свидетели, заподозрени и дори известен сериен убиец, Страйк трябва да се справи с опустошителна семейна диагноза, а Робин жонглира със сложен развод.

Copyright: HBO / WBD

Останалата част от поддържащия актьорски състав включва Софи Уорд като Анна Фипс, Холидей Грейнджър като Робин Елакот и Сутара Гейл като Ким Съливан.

Корморан Страйк е един от най-запомнящите се и отличителни детективи в криминалната литература днес, а Робърт Гълбрайт, е сред най-известните писатели в жанра, избран за престижната награда CWA Gold Dagger през 2015 г. и Theakston Old Peculier за криминален роман на годината през 2016 г.

Телевизионен сериал за BBC One, HBO и Warner Bros. е базиран на най-продаваните криминални романи на Дж. К. Роулинг, написани под псевдонима Робърт Галбрайт. Warner Bros. държи интернационалните права за сериала.

Нов епизод ще е наличен в HBO Max всеки следващ вторник.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж