Служебният регионален министър: Ще завършим строежа на интерконектора с Гърция максимално бързо

Строителят ще се ползва с най-големите привилегии от всички строители в България, тъй като цялата държавна администрация ще му помага, за да можем максимално бързо да завършим обекта", категоричен бе арх. Шишков

Подобни
Новини

Сергей Тодоров
Сергей Тодоровhttps://xn--b1amte3c.xn--90ae
Сергей Тодоров е главен редактор на информационния сайт NewsOne.bg. Работил е като репортер в няколко национални телевизии, както и в печатни , и в онлайн издания. Автор е на редица материали и разследвания. Завършил е „Политология“ в УНСС.

Ще се направи всичко необходимо, за да бъде завършен интерконекторът с Гърция. Това заяви министърът на регионалното развитие от служебното правителство арх. Иван Шишков. Той се срещна днес с участниците в строителството на междусистемната газова връзка.

От първия си работен ден новото правителство се занимава с това докъде е стигнало строителството на връзката.

“Установихме, че е имало възражения от различни институции – противопожарна охрана, “Напоителни системи”, включително Министерството на околната среда и водите, с които аз съм запознал всички съответни министри. Работи се по максимално бързото отстраняване на всички проблеми”, обясни Иван Шишков.

На работната среща ще бъдат уточнени сроковете, в които строителят може да отстрани всички тези проблеми.

“Строителят ще се ползва с най-големите привилегии от всички строители в България, тъй като цялата държавна администрация ще му помага, за да можем максимално бързо да завършим обекта”, категоричен бе Шишков.

Според него има недовършени неща по връзката, но и да има забавяне, то няма да е голямо.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж