Спират камионите над 12 тона по АМ “Тракия”

Към момента опашката от автомобили е около 3 километра и продължава да расте

Подобни
Новини

Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://xn--b1amte3c.xn--90ae
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.

Заради интензивен трафик по АМ “Тракия” временно се ограничава движението на МПС над 12 тона. Ограничението е в района на Пловдив в посока София. Мярката се налага по искане на “Пътна полиция”.

Огромното задръстване се е образувало при тунела “Траянови врата” заради ремонта на осветлението в тръбата в посока Пловдив. Към момента опашката от
автомобили е около 3 километра и продължава да расте.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж