Стартира продажбата на билети за Ант-Мен и осата: Квантомания

Подобни
Новини

първи
първиhttp://първи.бг
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регионален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

Ставаме свидетели на началото на нова династия от 17 февруари само в кината

От днес, 3 февруари, стартира продажбата на билети за следващата глава от удивителната филмова история на Марвел – Ант-Мен и Осата: Квантомания. Визуално поразяващата продукция на Пейтън Рийд ще ни отведе дълбоко в неизследваните територии на квантовия свят, криещ огромна тайна, която ще промени бъдещото не само на Ант-Мен, но и на цялата Вселена. Открийте една нова реалност, само в кината от 17 февруари –  купете своя билет сега. 

В Ант-Мен и Осата: Квантомания Скот Ланг (Пол Ръд) и Хоуп ван Дайн (Еванджелин Лили) продължават своите приключения като Ант Мен и Осата, като към тях се присъединява дъщерята на Скот – Кейси Ланг (Катрин Нютън), както и родителите на Хоуп д-р Ханк Пим (Майкъл Дъглас) и Джанет ван Дайн (Мишел Пфайфър). Те се впускат да изследват невероятните измерения на квантовата реалност, а приключението им ги отвежда отвъд пределите на всичко, което са мислили за възможно. 

Нов трейлър на Ант-Мен и Осата: Квантомания ни потапя още по дълбоко в уникалните измерения на квантовия свят, разкрива част от иновативната атмосфера и стил на филма и повдига още мъничко завесата към драматичната история, в която Ант-Мен трябва да се пребори с вътрешните си демони, за да има шанс в битката си с енигматичния Канг Завоевателя. Добре познатият на феновете злодей притежава силата да изменя самото съществуване и ще изиграе ключова роля в предстоящите събития от сагата за Мултивселената, чиято кулминация са свръхочакваните Отмъстителите: Династията на Канг и Отмъстителите: Тайни войни.

Режисьор на Ант-Мен и Осата: Квантомания отново е Пейтън Рийд (Раздялата, Ант-Мен, Ант-Мен и Осата), автор на сценария е Джеф Ловнес (Чудотворци, Rick and Morty), а продуцент е Кевин Файги. В ролите са Пол Ръд, Еванджелин Лили, Катрин Нютън, Майкъл Дъглас, Мишел Пфайфър, Джонатан Мейджърс, Рандал Парк и др. 

Впускаме се в Ант-Мен и Осата: Квантомания от 17 февруари само в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX. Билетите са в продажба. 

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж