Стефан Янев: Призовавам българите да изразят своите предпочитания за президентска двойка

Ситуацията в Турция е спокойна , увери той

Подобни
Новини

Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://xn--b1amte3c.xn--90ae
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.

Министър-председателят от служебното правителство Стефан Янев упражни правото си на глас за балотажа на президентските избори. Той призова българите да гласуват и да изразят своите предпочитания за президентска двойка.

„За начина, по които ще бъде изразявана позицията на България във външната политика, за начина, по който се формира вътрешната политика в страната ни, за начина, по който президентът изпълнява своите правомощия като върховен главнокомандващ. Всичко, което мислим и чувстваме, нашите емоции трябва да бъдат съсредоточени върху това по какъв начин президентска двойка ще изпълни заложеното в Конституцията задължение – да олицетворяват единството на нацията“, заяви той и призова българите да бъдат активни в днешния ден.

Той коментира и ситуацията в Турция.

„Ситуацията на границата с Турция е нормална. До момента е известно е, че от няколко дни там се провежда специализирана операция и в тази връзка доста хора изпитват неудобство и забавяне. Това може да доведе до някакъв вид обвинение, че се прави нарочно, но не мисля, че е такъв случаят. Смятам че нещата вече са спокойни. Нека да изчакаме развитието“, каза той.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж