Столични полицаи иззеха близо 13 килограма марихуана

Подобни
Новини

първи
първиhttp://първи.бг
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регионален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

Задържани са общо петима, повдигнати са им обвинения

Служители от Първо РУ-СДВР предприеха полицейски действия в рамките на планирана операция за противодействие на престъпления, свързани с наркотици.

В хода на акцията, проведена на 8 март, е разкрита престъпна група, занимавала се с производство и разпространение на наркотични вещества. По случая е образувано досъдебно производство. Задържани са петима – двама 45-годишни, другите – на 49,46 и 43 г. , като трима от тях са с криминални прояви. Повдигнати са им  обвинения, като на четирима са наложени мерки за неотклонение  „задържане за срок до 72 часа“, един е с мярка „подписка“.

Извършено е претърсване на 8 адреса в столицата, като от 3 от проверените места е иззето оборудване за отглеждане на марихуана, везни, семена и множество наркотични вещества: 12 950 грама коноп, 130 грама хашиш, 0,4 грама хероин.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж