Survivor и Ергенът започват на…

Подобни
Новини

първи.бг
първи.бгhttps://www.prv.bg
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регинонален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

Дългоочаквания нов телевизионен сезон започва след броени седмици. Вече са ясни датите, от които ще можем да проследим новите приключения на участниците в приключенското реалити “Survivor”, романтичното реалити “Ергенът” и сериала “Мен не ме мислете”.

Новите епизоди на сериала “Мен не ме мислете” ще започнат излъчване в ефира на bTV от 24 февруари в 21:00 часа и ще се излъчват всеки петък. В същия ден започва и новия сезон на вечерното шоу на телевизията – “Шоуто на Николаос Цитиридис”.

На 21 февруари от 20:00 часа (сряда) започват новите “драми” на дамите, които ще се борят за сърцето на ергенът от Пловдив Евгени Генчев в едноименното реалити. Втория сезон на хитовото предаване ще се излъчват всеки сряда и четвъртък от 21 часа.

На 18, 19 и 20 февруари от 20:00 часа (събота, неделя и понеделник) е голяма премиера на новия сезон на Survivor. От bTV обещават един невиждан нов сезон, което частично се дължи и на новите продуценти на предаването – турската компания Acun Medya. След премиерните епизоди “Survivor” 7 ще се излъчва в дните неделя, понеделник и вторник от 20:00 до 23:00 часа. Водещ на седми сезон е ще бъде Ваня Джаферович.

За феновете на Ендер ще споменем, че продължава излъчването и на турския хит “Опасно изкушение”.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж