Театрална постановка за Левски за жителите на Сандански

Подобни
Новини

първи
първиhttp://първи.бг
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регионален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

С поредица от събития отбелязваме скръбната дата. На 18 февруари, от 18:00 ч. имена от българската театрална сцена ще представят в Дома на културата спектакълът “Времето е в нас и ние сме във времето”.

Един спектакъл за последните дни на Апостола на свободата – Васил Левски!

18.02 /събота/, 18:00 ч. – Дом на културата.

ВХОДЪТ Е СВОБОДЕН!

Актьори: Ники Сотиров, Елена Петрова, Ивайло Захариев (в ролята на Димитър Общи), Любомир Ковачев (в ролята на Васил Левски), Ангелина Денчева, Ивайла Мацина и специалното участие на Бойко Цветанов.

Сценарий и режисура – Бойко Илиев

Музикален ръководител – Евгени Господинов

“Нов театър” НДК.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж