Тече пленум на БСП

В дневния ред ще залегнат още и темите за актуалната политическа обстановка в страната и позициите на Националния съвет на БСП, както и подготовката за местните избори през 2023 г

Подобни
Новини

Иван Петрински
Иван Петринскиhttp://xn--b1amte3c.xn--90ae
Иван Петрински е журналист с дългогодишен опит като редактор и автор и основател на печатни и електронни медии. Дългогодишен кореспондент и коментатор по темата за гръцката криза за български телевизии и радиостанции. Създател, главен редактор и автор в медии за българите в чужбина. Участник в множество международни медийни срещи. Човек с голям опит в комуникацията с българската диаспора и проблемите, свързани с битието на нашите сънародници зад граница.

Заседание на Националния съвет на БСП започна на ул. “Позитано“ 20.

Основна тема, която ще бъде обсъдена, е предстоящото приемане на актуализацията на Бюджет 2022 през месец юни и предложенията на БСП по актуализацията на Закона за държавния бюджет.

В дневния ред ще залегнат още и темите за актуалната политическа обстановка в страната и позициите на Националния съвет на БСП, както и подготовката за местните избори през 2023 г.

За Корнелия Нинова най-важната точна в дневния ред на парламента и обществото е актуализацията на бюджета, за да могат да се реализират предложените от правителството антикризисни мерки.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж