Том и Джери с парти за рождения си ден

Подобни
Новини

първи
първиhttp://първи.бг
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регионален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

Любимите котка и мишка ще ни забавляват в чест на празника си.

Кои са емблематичните анимационни герои, които забавляват цели поколения зрители в продължение на осем десетилетия и са спечелили цели 7 Оскара? Няма съмнение – това са Том и Джери. През февруари 2023 г., поредицата става на 82 години. Това е повод Boomerang да отпразнува рождения ден на любимите герои с епизоди от една от по-новите версии на техните приключения – „Шоуто на Том и Джери“, както и с някои от пълнометражните филми за забавното дуо.

В една от историите, Том ще бъде хипнотизиран от вампир. Злонамерено създание ще изпрати котарака на трудна мисия. Когато всичко изглежда загубено, героичният Джери фон Мауслинг тръгва да спасява положението. В друг епизод, един собственик на сладкарница ще помоли Том и Джери да намерят липсваща торта във формата на сърце. Това се случва на Свети Валентин и тортата има специално значение, защото в нея е скрит годежен пръстен.

Маратонът „Парти за рождения ден на Том и Джери“ започва на 4 февруари по Boomerang. Като ще се излъчва всеки ден от 16.00 до 18.00 ч.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж