Тома Биков: Стабилно правителство не може да има без участието на ГЕРБ

Подобни
Новини

Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://xn--b1amte3c.xn--90ae
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.

Разчитаме на себе си, а не на номерологията да спечелим изборите. Това заяви Тома Биков, след като ЦИК изтегли номерата на партиите и коалициите в бюлетината за предстоящите парламентарни избори на 2 октомври.

“Това което ще се случи след 2.10 е далеч по-важно от номера, в някакъв смисъл, то е по-важно дори от предизборната кампания. Надявам се след тези избори България да има стабилно правителство. Такова не може да има без участието на ГЕРБ”, заяви той.

Биков беше категоричен, че те ще спечелят изборите и то със сериозна разлика от втория.

Жребият отреди ГЕРБ-СДС да се явят под номер 24 в предсрочния вот.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж