Пътна обстановка

24 март, 12:51

Възстановено движение

Възстановено е движението по път I-8 Калотина – Сливница, в района на Сливница. Трафикът беше временно ограничен и пренасочен по обходен маршрут поради задимяване в обхвата на пътното платно.

24 март, 11:33

Временно ограничение

Временно е ограничено движението по път I-8 Калотина – Сливница, в района на Сливница, в посока София при км 26, поради задимяване, вследсвие запален ТИР. Обходният маршрут през Сливница.

23 март, 12:13

Възстановено движение

Възстановено е движението по път I-5 Велико Търново – Русе в участъка Борово – Волово /при км 43/.

23 март, 11:30

Повишено внимание

​Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост в тунел “Железница” на път I-1 Благоевград – Кулата поради планирано прекъсване на електрозахранването.

23 март, 10:22

Временно ограничение

Временно е ограничено движението и в двете посоки по път I-5 Велико Търново – Русе в участъка Борово – Волово поради отстраняване на аварирал тежкотоварен автомобил. Шофьорите да се движат с повишено внимание по обходен маршрут: път I-5 Русе – Обретеник, път III-5402 Обретеник – Ценово, път II-54 Ценово –..прочети всичко

23 март, 09:55

Повишено внимание

Движението се осъществява поетапно с преминаване в една лента по път ІІ-84 Варвара – Велинград поради почистване. Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост, като спазват пътната сигнализация.

22 март, 18:22

Възстановено движение

Възстановено е движението по път I-3 Долни Дъбник – Горни Дъбник.

22 март, 15:04

Възстановено движение

Възстановено е движението по път I-1 Монтана – Видин при разклона за Винище.

22 март, 14:59

Възстановено движение

Възстановено е движението по път I-5 Русе – Бяла в участъка Обретеник – Бяла.

22 март, 13:09

ПТП

Движението по път III-161 Радотина – Ботевград в района на с. Литаково се осъществява в една лента поради ПТП. Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост. Трафикът се регулира от “Пътна полиция”.

22 март, 12:25

ПТП

Движението по път I-3 Долни Дъбник – Горни Дъбник в района на Горни Дъбник се осъществява в една лента поради ПТП. Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост. Трафикът се регулира от “Пътна полиция”.

22 март, 12:03

ПТП

Движението по път I-1 Монтана – Видин при разклона за Винище се осъществява в една лента поради ПТП. Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост. Трафикът се регулира от “Пътна полиция”.

22 март, 10:08

ПТП

Движението по път I-5 в участъкът Обретеник- Бяла /при км 44/ е ограничено поради ПТП. Шофьорите на леки автомобили да се движат по обходния маршрут: Батишница – Борово – Бяла. Тежкотоварните автомобили преминават по обходното трасе: Обретеник – Ценово – гара Бяла и обратно.

21 март, 18:55

ПТП

Временно е ограничено движението по път II-29 в участъка Генерал Колево – Генерал Тошево в района на Генерал Колево поради ПТП. Обходният маршрут е Добрич – Димитър Ганево – Методиево – Петлешково – Генерал Тошево и обратно.

21 март, 18:51

Възстановено движение

Възстановено е движението при км 364 на АМ „Хемус“ в посока София.