Трафикът в последния от серията почивни дни ще бъде засилен

Най-натоварено се очаква да е движението по „Тракия” и „Хемус”

Подобни
Новини

Мариана Климентиева
Мариана Климентиеваhttp://xn--b1amte3c.xn--90ae
Мариана Климентиева е журналист на информационния сайт newsOne.bg. Всеки ден тя ще ви информира за най-важните и любопитни обществени теми, новини от икономиката, земеделието, технологиите и светските новини. Мариана е редактор с над 18-годишен опит в печатните издания и онлайн издания и е и магистър по "Журналистика " от Софийския университет "Св. Климент Охридски" .

Засилен трафик в последния от серията почивни дни. Очаква се най-натоварено да бъде  движението по магистралите „Тракия” и „Хемус”.

Заради ремонта на тунел „Ечемишка” ще бъдат осигурени две ленти за движение в посока София и една към Варна. Пътните полицаи ще регулират движението и ще се следят за шофиране с превишена скорост и употреба на алкохол, предаде NOVA.

До 20 ч. на 29.04.2022 г. и от 9 ч. до 14 ч. на 30.04.2022 г. се въвежда реверсивно движение в тунел „Ечемишка“ на АМ „Хемус“, като се обособяват две ленти за движение в посока Варна и една лента в посока София, за да се улесни трафикът. На 02.05.2022 г. реверсивното движение ще бъде в посока София. МВР ще регулират движението по преценка спрямо натовареността на трафика. Това съобщиха от АПИ.

Движението от пътен възел „Витинска река“ до пътен възел „Ботевград“от км 30+260 до км 47+060 е ограничено за МПС над 12 т. поради ремонтни дейности на виадукт при км 34+220. Ограничението не важи за автобуси за обществен превоз на пътници. Сигнализацията за ВОБД е от км 28+560 до км 48+260 по двете платна.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж