Три премиерни сезона и едно ново заглавие по AXN през март

Подобни
Новини

първи
първиhttp://първи.бг
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регионален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

Нови сезони на „Добрият доктор“, „Морски тюлени“ и „Специален отряд“ и италианският „Виола“ с премиера пред българските зрители. 

Виола Витале, красива и магнетична жена, която винаги е работила в областта на модната журналистика, се мести от Париж обратно в Палермо, въоръжена само с оптимизъм и доверие, за да търси баща си, когото никога не е познавала. В Палермо, Виола започва работа, като криминален репортер за онлайн издание, сътрудничейки си с главен инспектор Франческо Демир – харизматичен и съблазнителен, с изключителен нюх за разследвания, но почти никаква вяра в човечеството – пълната противоположност на Виола. Силно интуитивен в работата си, инспектор Демир е също и доста импулсивен и склонен да нарушава правилата. Постепенно, двамата формират успешен екип, в който работят рамо до рамо и разплитат сложни криминални случаи. С нейните специални сетива и неговата убедителна личност борбата с престъпността никога не е изглеждала по-добре!

Премиера: 8 март, сряда, 21:00   

THE GOOD DOCTOR – ÒNew BeginningsÓ Ð Shaun and LeaÕs upcoming engagement party has everyone in a festive mood after their return from Guatemala. Meanwhile, a young single mother learns her son may have contracted his cancer from a surprising source, and Mateo finds out if his previous issues in America will be resolved on the season premiere of ÒThe Good Doctor,Ó MONDAY, SEPT. 27 (10:01-11:00 p.m. EDT), on ABC. (ABC/Jeff Weddell) FREDDIE HIGHMORE, PAIGE SPARA

Д-р Шон Мърфи (Фреди Хаймор) е млад хирург с аутизъм и синдром на савант, който вече 6 сезона работи неуморно, за да докаже на колегите си, че неговите изключителни медицински дарби спасяват и ще продължат да спасяват човешки животи! Премиерният сезон приветства обратно     д-р Джаред Калу (Чуку Моду) за първи път от сезон 2 насам. Моду беше една от първите звезди на сериала, когато се появи през 2017 г., който обаче беше уволнен за нападение над служител, тормозил сексуално негов колега. Въпреки, че беше нает отново, след като осъди болницата, Калу в крайна сметка реши да приеме нова работа и напусна „Добрият доктор“ по време на сезон 2, но сега се завръща с гръм и трясък за радост на всички свои фенове!

Премиера: 3-ти март, петък, 21:00   

На 14-ти март, една след друга са и премиерите на шестите сезони на добре познатите ни „Морски тюлени“ и „Специален отряд“, съответно от 21 и 22 часа.

Предишна статия
Следваща статия
- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж