Уникален навес радва жителите на Симеоново

Подобни
Новини

Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://xn--b1amte3c.xn--90ae
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.

Уникален дървен навес радва от няколко дни жителите на кв. Симеоново. Той се намира при колелото на автобус 67. Появата на съоръжението по идея и проект на зам.-кмета на район “Витоша” Кънчо Кънев. Пред NewsOne той каза, че предвижда да постави още такива навеси.

“Поне още 3-4, но те няма да бъдат абсолютно същите, ще си имат вариации. Планирал съм за Драгалевци и Бояна, но това ще се случи през 2022 г.”, обясни той.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж