Утре награждават най-добрите спортисти в община Симитли

Подобни
Новини

първи
първиhttp://първи.бг
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регионален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

На 10.03.2023 година /петък/ от 18:00 часа в залата на Народно читалище „Свети Паисий Хилендарски – 1922“ – град Симитли ще се проведе церемонията „Спортист на годината“ за 2022 година.

Награди ще получат всички изявени спортисти от общината, които са подали кандидатури за личните си спортни постижения през 2022 година.

Награди са предвидени и за спортните клубове на територията на община Симитли, които също допринасят за развитието на спорта в общината.

Всеки, който желае може да присъства на церемонията по награждаване.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж