Утре стартира кампанията “Спорт за всяко бургаско дете”

Подобни
Новини

първи
първиhttp://първи.бг
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регионален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

От 10.30 часа на 10 март, петък, в двора на СУ “Кирил и Методий” ще бъде дадено началото на кампанията „Спорт за всяко бургаско дете“. Нейни инициатори са ресторант Utopia Garden и ресторанти GOTi Family & Kitchen. Добрата им идея се ползва с подкрепата на Община Бургас и РУО Бургас.

Целта на инициативата е чрез лекторите Валерия Дочева, Цанко Цанков и Кирил Танев повече бургаски деца да се увлекат по спорта и да водят активен начин на живот. В рамките на два месеца кампанията стартира с третокласниците в 7 бургаски училища, като целта е от следващата учебна година тя да обхване всички училища в града.

„Спорт за всяко бургаско дете“ е подкрепена и от няколко бургаски спортни клуба.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж