В Ловеч прекъсват електронните административни услугите поради профилактика

Подобни
Новини

първи.бг
първи.бгhttps://www.prv.bg
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регинонален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

Община Ловеч съобщава, че на 28 януари 2023 г., събота, ще бъде прекъснат достъпът за заявяване, заплащане и предоставяне на електронни административни услуги през Единния портал за достъп до електронни административни услуги (ЕПДЕАУ).

Същото се отнася и за достъпа до федерираните портали и предоставяните услуги от ДХЧО (инфраструктурни, мрежови, приложни системи).  Прекъсването на електронните административни услугите е поради профилактика на Държавния хибриден частен облак (ДХЧО).

Това става ясно от изпратено писмо до Община Ловеч от Изпълнителна агенция „Инфраструктура на електронното управление“.

Планираната профилактика на ДХЧО е от 09:00 часа до 16:00 часа на 28.01.2023 г.

При възникнали технически въпроси във връзка с гореизложеното, може да се свържете с дежурен NOC към ИА „Инфраструктура на електронното управление“ на тел. 02 949 2200 или e-mail: noc@e-gov.bg.  

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж