В Ловеч се проведе национално състезанието по немски език

Подобни
Новини

първи
първиhttp://първи.бг
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регионален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

В Ловешката езикова гимназия на 28.01.2023 г. се проведе национално състезанието по немски език, организирано от издателство „Клет България“.

По традиция ПЕГ„Екзарх Йосиф I” от 2019 година е домакин на националното състезание. До националния кръг на състезанието достигнаха над 200 деца от цялата страна. Те бяха посрещнати от домакините с приветствия и поздравени с концерт, организиран от учениците на гимназията.

Състезанието започна точно в 11:00 часа и докато учениците проверяваха знанията си, техните учители имаха възможност да получат информация за средата iZZI, новите учебници по немски език, както и да обменят опит и знания с колегите си.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж