Част от центъра на София остава без вода в понеделник

Подмяна на сградно водопроводно отклонение е причината за ремонта

Подобни
Новини

Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://xn--b1amte3c.xn--90ae
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.

Част от центъра на София остава без вода в понеделник. Причината е подмяна на сградно водопроводно отклонение по ул. „Христо Белчев“. Това налага да бъде преустановено водоподаването от 09:30 до 17:00 часа. Това ще засегне живеещите на ул. „Ангел Кънчев“, ул. „Уилям Гладстон“, бул. „Витоша“ и бул. „Патриарх Евтимий“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа водният оператор има готовност да осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска. Тя ще бъде разположена на ул. „Христо Белчев“ № 40.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа, като ще доведат до максимално ограничаване на зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж