Важна информация за шофьорите, които преминават през кръстовището на ХЕС

Подобни
Новини

първи
първиhttp://първи.бг
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регионален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

Във връзка със строителните дейности по изпълнение на кръга в участъка на кръстовището до сградата на „ХЕС“АД, изпълнителят на обекта – ДЗЗД „БУРГАС 2022“, моли гражданите при възможност да пренасочат пътуванията си по обходни маршрути, за да бъде осигурена както тяхната безопасност, така и сигурността на работещите в участъка, за периода от 7.02.2023 до 15.02.2023 година.

Дейностите ще се изпълняват през тъмната част на денонощието от 20:00 часа.

Всички преминаващи трябва да се движат с ниска скорост и със заострено внимание в участъка, поради изпълнение на дълбоки изкопи и насипи, движение на строителна техника и хора.

Строителните дейности, които се предвиждат да се изпълнят са премахване на съществуваща асфалтова настилка, изкопни дейности по оформяне на кръга, премахване на съществуващите светофарни уредби и изпълнение на насипни дейности.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж