Виктория Василева: “Има такъв народ” ще подкрепи коалиционното правителство

"Ще лъдем шарени, ще казваме и доброто, и лошото", допълни депутатът от "Има такъв народ"

Подобни
Новини

Цветин Филипов
Цветин Филиповhttp://xn--b1amte3c.xn--90ae
Цветин Филипов е журналист на информационния сайт NewsOne.bg. Всеки ден той ще ви запознава с най-важните и любопитни вътрешнополитически теми в страната, но ще научавате много от него и за сложните международни събития в областта на геополитиката, сигурността и икономиката. Цветин е репортер с опит в сферата на телевизионната журналистика и магистър по "Международна сигурност" от Софийския университет "Св. Климент Охридски" . През последните години изследователските му интереси са насочени силно към процесите в региона на Източна Азия.

“Има такъв народ” ще подкрепи кандидатурата на Кирил Петков за премиер и състава на Министерски съвет, но ще сподели и отговорността в управлението. Това заяви депутатът от ИТН Виктория Василева по време на дебатите около гласуването на новия парламент.

“Разбираме отговорността на колегите. Ще я споделим. “Има такъв народ” има тежки ресори, от които всички бягат. Ще направим необходимото българските граждани да не се срамуват от нас”, каза Василева.

Тя посочи, че формацията ще бъде последователна и лоялна, но ако се наложи и по-остра.

“Приключва времето за лозунги и празни обещания. От днес започват делата, по които ще бъдем оценявани от българските граждани. Пожелаваме успех на министрите. Ще бъдем истински, шарени, понякога може би по-остри, но няма да спестяваме и добрите, и лошите новини. Защото истинското партньорство трябва да се гради върху принципи, каквито сме заложили в споразумението”, допълни депутатът от “Има такъв народ”.

Василева заяви, че подкрепата на ИТН към коалиционното правителство ще проличи в парламента, но ще стъпва върху ясни принципи, честност и последователност.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж