ВМРО обвини ГЕРБ в безхаберие към софийските проблеми

Подобни
Новини

първи.бг
първи.бгhttps://www.prv.bg
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регинонален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

Съветниците станахме едновременно инженери, архитекти, следователи, експерти по финанси, право, екология.

В София има силен дефицит на контрол, той се е разпрострял във всички сфери и е гаранция за провали, скандали и безконечни примери за мърляво свършена или несвършена работа.

Това заяви в свое изказване Карлос Контрера – председател на „Патриоти за София“, от името на група по време на сесията на Столичния общински съвет.

Очевидно е след случилото се със жълтите павета, сечта в Борисовата градина, разбитите улици и тротоари от Околовръстното до Северната скоростна тангента и обратно, допълва Контрера.

От ВМРО поставиха и въпроса за неизпълнение на решения на Столичния общински съвет. Според патриотите умишлено администрацията на Столична община не изпълнява решения на СОС. Зададени са въпросите какво се случва с финансовата проверка на Общинското предприятие „София-план“ от 2021 г., какво се случва с концесията на велосипедите и други.

Столична община създава усещането за анархия, хаотичност и тотален отказ от вземане на решения. А това не е добро за града, не е добро за гражданите, казва Контрера.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж