Връчиха национални дипломи на зрелостниците, завършили с пълно отличие

Той поздрави за успеха родителите и учителите на отличените ученици

Подобни
Новини

Петър Копринков
Петър Копринковhttp://xn--b1amte3c.xn--90ae
Петър Копринков е журналист в информационния сайт NewsONE. Той е студент по Журналистика в Софийския университет “Св. Климент Охридски”. Има опит като стажант в БНР и като автор на материали в спортната секция на bTV.

Служебният министър на образованието и науката проф. Сашо Пенов връчи национални дипломи на зрелостниците, завършили с отличие.

Тази година 25 ученици от 19 образователни заведения са носители на престижното отличие. Те завършиха учебната 2021/2022 година с пълни шестици по всички учебни предмети от дипломата за средно образование, както и на държавните зрелостни изпити.

Проф. Пенов заяви, че се гордее за постигнатите резултати от зрелостниците и им пожела много успехи. Той допълни, че живеем в ново технологично общество и именно затова ни трябват нови хора, които ще участват в нови, бъдещи обществени отношения.

Служебният министър на образованието и науката поздрави за успеха родителите и учителите на отличените ученици. Заедно с националните дипломи те получиха и електронни книги от Министерството на образованието и науката.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж