Връчваме “Първи награди за влияние” в три поредни церемонии

“Първи.БГ” организира най-мащабните и грандиозни награди организирани някога в България!

Подобни
Новини

първи.бг
първи.бгhttps://www.prv.bg
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регинонален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

“Първи.БГ” обявява официално начало на сезона на наградите с три последователни церемонии в рамките на три месеца, през които ще отличим най-добрите в “Първи награди за влияние”

Годишните “Първи награди за влияние” е едно от най-елитните събития в страната. Първото издание на наградите се проведе през 2019-а година в Централен Военен Клуб София, където на бляскава церемония бяха отличени най-влиятелните хора в социалните и дигитални платформи от България. Над 350 госта уважиха ексклузивното събитие.

Заради ограниченията, въведени по време на пандемията решихме да проявим отговорност към здравето на нашите гости и победители, като не излагаме никой на риск.

Четири години по-късно “Първи награди за влияние” се завръщат още по-грандиозни и бляскави от всякога. В три гала вечери ще бъдат отличени над 50 от най-влиятелните хора в страната.

Първото събитие “Първи награди за влияние” – Influence Awards 2023 ще се проведе на 21 март 2023 година. Събитието ще събере над 400 човека за една бляскава церемония, в която ще отличим най-влиятелните хора в социалните мрежи и бизнеса. По време на събитието и в навечерието на националният ни празник ще отбележим и официалния старт на “Първи.БГ”.

През месец април “Първи награди за влияние” Real Estate 2023 ще отличат най-влиятелните брокери, агенции за недвижими имоти, строители, инвеститори, архитекти и интериорни дизайнери.

В първите дни на юни “Първи награди за влияние” Местна власт 2023 ще подгрее страстите малко преди местните избори, награждавайки най-добрите и отличили се кметове, общински съветници и граждански дейци в страната.

Домакин и на трите събития е емблематичният пет-звезден столичен хотел “Маринела”, а трите церемонии ще бъдат посетени от над 1500 представители на бизнеса и медиите.

Ние сме тук. Ние сме Първи!

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж