Задържаха дилър на наркотици в ж.к. „Люлин“ (снимки)

Подобни
Новини

първи
първиhttp://първи.бг
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регионален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

Наложена му е мярка „задържане под стража“

Мъжът е задържан в хода на специализирана операция за противодействие на престъпления, свързани с наркотици, проведена на 16 март в столичния квартал. Полицейските действия са осъществени от криминалисти на Девето РУ.

При претърсване в жилището му е намерен близо килограм различни наркотични вещества – множество пликчета с растителна маса, таблетки, два вида бели вещества – кристалообразно и твърдо, електронни везни, сигнален и въздушен пистолети, тетрадки със записки и сума пари.

Резултатът от изготвената експертна справка показал, че иззетата дрога е  381.31 грама коноп, 336.22 грама амфетамин, 97.66 грама хероин ,47.94 грама кокаин, 8.57 грама МDМА и 17 таблетки.

След доклад на събраните материали по образуваното досъдебно производство в Софийска градска прокуратура, задържаният е привлечен като обвиняем по чл.354 а от НК. Наложена му е мярка „задържане под стража“.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж