Задържаха мъж и жена за разпространение на наркотици

Подобни
Новини

първи
първиhttp://първи.бг
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регионален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

По искания на Окръжна прокуратура – Варна съдът определи мерки за неотклонение „задържане под стража“ за мъж на 41 г. и жена на 42 г. от Варна. Двамата са привлечени към наказателна отговорност за държане на високорискови наркотични вещества без разрешително с цел разпространение. 

П.М. и Ж.И. са задържани при специализирана операция, реализирана под ръководството и надзора на прокурор от Окръжна прокуратура – Варна. В дома на обвиняемите, които съжителствали на семейни начала, били намерени и иззети метамфетамин, марихуана, везни и пари. 

Двамата са задържан за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия случая прокурор, с оглед довеждането им пред съда за определяне на мярка за неотклонение. От днес те ще търпят най-тежката такава – „задържане под стража“. 

Определението на Окръжен съд – Варна подлежи на обжалване пред Апелативния съд в града.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж