Кражба на златни бижута, пури, алкохол и хранителни продукти

Подобни
Новини

първи
първиhttp://първи.бг
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регионален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 52-годишен мъж за взломна кражба. 

На 12.11.2022 г. около 18,45 часа , обвиняемият И.А. изкъртил прозорец от пантите му и влязъл в жилище на ул. „Добри Войников“ в гр. София. От него И.А. взел златни бижута, пури, алкохол и хранителни продукти. 

По случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 195, ал. 1, т. 3, вр. чл. 194 , ал. 1 от НК, за което се предвижда наказание „лишаване от свобода“. 

С постановление на дежурен прокурор И.А. е задържан за срок до 72 часа. 

Предстои да бъде внесено искане в съда за разглеждане на дело за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемия.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж