Заради болни и карантинирани, съставът на комисиите става ясен в последния момент

Той алармира, че има опасност бюлетините да не стигнат до всички секции в Азия

Подобни
Новини

Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://xn--b1amte3c.xn--90ae
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.

Заради болни и карантинирани членове, съставите на секционните изборни комисии за балотажа в неделя няма да са ясни до последния момент. Това заяви зам.-председателят и говорител на ЦИК Цветозар Томов.

По думите му има сигнали за доброволци от чужбина, които са възпрепятствани да се включат като членове на СИК за балотажа в неделя.

Относно сигнали от Германия, че членове на СИК не са получили методически указания за втория, Томов посочи в ефира на bTV, че такива няма, защото ще бъдат същите като за първия тур.

Има възможност бюлетините да не стигнат до всички секции в Азия. Там няма да се гласува с машини, при които логистиката е по-сложна, посочи още той.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж