Заради снегонавяване: Затвориха за движение Троянския проход

Ограничено е преминаването на тежкотоварни автомобили над 12 т, с ремаркета и полуремаркета през проходите "Превала" и "Рожен"

Подобни
Новини

Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://xn--b1amte3c.xn--90ae
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.

Затвориха временно за движение Троянския проход. Това съобщават от Агенция “Пътна инфраструктура”. Причината е снегонавяване, предизвикано от снеговалежите и силния вятър.

За снегопочистване е ограничено преминаването на тежкотоварни автомобили над 12 т, с ремаркета и полуремаркета през проходите “Превала” и “Рожен”, както и по пътя Девин – Михалково в област Смолян.

Екипите на пътноподдържащите фирми предприемат необходимите действия за обработка на трасетата, за да се осигури проходимостта на пътищата. Приоритет са автомагистралите, най-натоварените направления по първокласната и второкласната пътна мрежа и проходите, осигуряващи връзките между Северна и Южна България.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж