Затварят временно транспортния тунел под ул. “Житница”

Подобни
Новини

Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://xn--b1amte3c.xn--90ae
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.

В 11:00 часа днес временно ще бъде затворен транспортният тунел под ул. “Житница” в София. Причината е почистване и профилактика на съоръжението. Това съобщи директорът на аварийното звено в Столичната община Красимир Димитров.  

Екипи на дирекция “Аварийна помощ и превенция” и “Софийска вода” ще почистят тунела от наноси и отлагания, натрупани до този момент.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж