“Зелено движение” предлагат парламентът да изслуша Володимир Зеленски (ВИДЕО)

Според тях това ще бъде изключително силен знак за това каква е позицията на България

Подобни
Новини

Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://xn--b1amte3c.xn--90ae
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.

Депутатите от “Зелено движение” Владислав Панев и Зорница Стратиева ще предложат на Народното събрание да покани на официално онлайн изслушване президента на Украйна Володимир Зеленски. Това обяви пред журналисти Панев. Целта е да се чуе позицията на официален Киев за случващото се в Украйна. Той уточни, че има готовност още в сряда да внесе официално искане за това.

Панев смята, че изслушване на Зеленски ще бъде “изключително силен знак за това каква е позицията на България”. Той предполага, че мнозинството в парламента ще одобри идеята.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж