Жестоко убийство в Годеч

Подобни
Новини

първи
първиhttp://първи.бг
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регионален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

Окръжна прокуратура-София наблюдава досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 116, ал.1, т.3 пр.1, вр. чл. 115 от НК – умишлено убийство, извършено в гр. Годеч, Софийска област.

На 22.02.2023 г. в частен дом в гр. Годеч, 40-годишният К.Н. умишлено умъртвил майка си, нанасяйки й удари с брадва в областта на главата. След деянието той лично се обадил на телефон 112. 

Извършителят е задържан в жилището в Годеч. Спрямо него е предявено обвинение и той е задържан за срок до 72 часа от прокурор с цел довеждането му пред съда. К.Н. отказва да дава обяснения за мотивите за тежкото престъпление.

Пробите с дрегер и дръг-чек са дали положителни резултати за алкохол и за наркотици. Взета е кръвна проба, назначена е експертиза за определяне съдържанието на алкохол и наркотично вещество в кръвта на обвинения. Мъжът е осъждан за извършен от него грабеж.

Предстои Окръжна прокуратура-София да внесе в съда искане за вземане на най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемия. 

Работата по случая продължава.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж