Златка Райкова с първи коментар за раздялата с Благой Георгиев

Тя обясни, че не била изненадана от изневярата на бившия футболист

Подобни
Новини

първи
първиhttp://първи.бг
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регионален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

Златка Райкова за първи път коментира раздялата си с Благой Георгиев. Плеймейтката разговаря с фенове в социалнатамрежа. Почитателите на блондинката бяха информирани за новите дрехи от модната марка на Райкова, както и за други реклами на продукти, но все пак бившата на Джизъса каза две думи и за най-обсъжданата новина в светското пространство.

Тя обясни, че не била изненадана от изневярата на бившия футболист с думите „нищо ново”. Плеймейтката обаче е категорична, че се справя сама с отглеждането на общото им дете, предаде hotnews.bg. Благой-младши е много щастлив, даде да се разбере майка му и илюстрира думите си с клипче, на което детето играе с новия мъж на родителката си Карен.

Златка не говори директно за новия си приятел в разговора с феновете. В последните дни двойката се радва на лятото в Гърция, докато Благой готви сватбата си и чака раждането на новото си бебе.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж